Sähköasennuspalvelut

Pitkällä kokemuksella Pirkanmaan alueella

Sähköasennuspalvelut yksityisille ja yrityksille

SK Sähköasennus Oy tarjoaa sähköasennuspalveluita niin teollisuuden kuin ykstyishenkilöidenkin tarpeisiin. Työt tehdään 20 vuoden kokemuksella, sovittua aikataulua ja turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Meiltä saat myös sähkösuunnittelupalvelun sekä muut rakennustekniset palvelut luotettavan yhteistyöverkostomme kautta.

Saneerauskohteiden sähköasennus

Meillä on pitkän linjan kokemus erilaisista saneerauskohteista niin talotekniikan kuin teollisuuskohteiden puoleltakin. Teemme esimerkiksi kylpyhuoneiden ja keittiöiden sähköasennukset, lattialämmitysten ja valaistusten asennukset, taloyhtiöiden ja yksityisten autojen lämmitystolpparatkaisut sekä teollisuuden sähköistystyöt.

Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa Valkeakosken, Tampereen, Kangasalan ja Lempäälän alueella. Meille jokainen työ on juuri sopivan kokoinen.

Ota helposti yhteyttä alla olevalla lomakkeella! 

Yrityksille

Toteutamme teollisuushallit alusta loppuun, aina rakennussähköistyksestä pistorasiakeskuksiin, valaistukseen ja teollisuuden prosessisähköistykseen asti.

Yksityisille

Teemme sähköasennukset sekä uusiin että saneerattaviin yksityiskohteisiin – aina omakotitaloista rivitaloihin, kerrostaloihin ja vapaa-ajanasuntoihin asti.